2017-kaspersky-anti-virus

Kaspersky Anti-Virus

 
ÚJFRISSÍTÉS
1 eszköz

7,000 Ft

6,000 Ft

2 eszköz

9,000 Ft

8,000 Ft

3 eszköz

11,000 Ft

10,000 Ft

4 eszköz

13,000 Ft

12,000 Ft

5 eszköz

15,000 Ft

14,000 Ft

Kiürítés

Termékleírás

Számítógépe első védvonala a vírusok, kémprogramok és egyéb veszélyek ellen!

Az internetes bűnözők évente több mint 3 milliárd rosszindulatú támadást indítanak – Önnek tehát a lehető legjobb vírusirtóra és védelemre van szüksége… ellenkező esetben számítógépe és a rajta tárolt értékes videók, fotók, zenék és személyes adatok veszélyben lehetnek.

A Kaspersky Anti-Virus számítógépe első védelmi vonala – díjnyertes technológiákkal harcol a rosszindulatú programok ellen, és megvédi Önt a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb fenyegetésektől. A teljesítményre optimalizált Kaspersky Anti-Virus a “színfalak mögött” dolgozik, így megvédi Önt a legújabb fenyegetésektől, anélkül, hogy ezzel lelassítaná számítógépét.

Szeretné megvédeni számítógépét? A Kaspersky Anti-Virus felhő által támogatott technológiát alkalmaz, így nyújt valós idejű védelmet a legújabb fenyegetésekkel szemben. Ha gyakran használja az internetet – vagy több különböző eszközt használ -, a Kaspersky Internet Security – Multi-Device magában foglalja a rosszindulatú programok elleni védelmet, valamint számos innovatív védelmi szolgáltatást nyújt az internetes veszélyforrásokkal szemben…, így megvédheti Windows és Mac rendszerű számítógépek, androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját*.

* A Kaspersky Internet Security – Multi-Device terméket annyi készülékre telepítheti, amennyit a vásárolt licenc meghatároz.

További információk

LICENC FRISSÍTÉS

1 eszköz, 2 eszköz, 3 eszköz, 4 eszköz, 5 eszköz, 10 eszköz

LICENC

ÚJ, FRISSÍTÉS